SPA & Wellness

Ramada Targu Jiu vă pune la dispoziție toate serviciile pentru un sejur ce îmbină liniștea și contemplarea. Fie că doriți să vă deconectați de la agitația citadină sau să vă răsfățați după o zi solicitantă, Centrul SPA & Wellness este locul perfect pentru relaxarea trupului și minții. Descoperiți terapiile de lux pe care le oferim și bucurați-vă de beneficiile unei minivacanțe la spa.

Facilități Wellness

Sauna Finlandeză

În sauna uscată umiditatea aerului variază între 5% și 30% . Acest tip de saună poate fi combinat cu diverse terapii precum uleiurile esențiale pentru aromaterapie atunci când se are in vedere stimularea imunității căilor respiratorii sau îmbunătățirea stării psihice. Ca beneficii putem menționa faptul ca prin efectuarea sistematică a ședințelor de saună uscată se accelerează metabolismul înlesnind în acest fel procesul de slăbire, dilatează porii și elimină toxinele din organism, ameliorează durerile articulare și musculare, crește nivelul de hrănire al pielii, are impact semnificativ asupra reducerii nivelului de stres, crește rezistența vaselor sânge.

Sauna umedă

În cadrul acesteia umiditatea aerului atinge nivelul de 100%. Printre avantajele notabile ale efectuării ședintelor de saună umedă se numără și faptul că poate reduce frecventa crizelor de astm, îmbunătățeste oxigenarea organismului în sensul fortifierii sistemului imunitar, oferă pielii un aspect mai tânăr, mai radiant, relaxează musculatura, reduce tensiunea arterială și relaxează profund.

Masaj

Pășiți în interiorul cabinei de masaj și veți intra într-o lume a relaxării și seninătății. Parfumul terapeutic al aromoterapiei, sunetele plăcute și muzica relaxantă vă vor atinge sufletul. Mai multe tipuri de masaj te vor detensiona și relaxa, înfrumusețându-ți corpul și întreaga zi!

Galerie de imagini