Pool & Gym

Ce poate fi mai încântător decât să te răcorești după o zi plină într-o piscină cu o panoramă superbă? Ramada by Wyndham Targu Jiu vă oferă cea mai modernă piscină interioară din zonă.  Încălzită la 29 grade Celsius, cu o suprafață de 120 ㎡ și cu o adâncime de 1.30 m, piscina poate fi folosită pentru exerciții fizice precum aqua gym, înot sau în scopuri terapeutice.

În plus, piscina cu hidromasaj de 7 m lungime are rolul de a acționa precum o sesiune de masaj detensionând mușchii. Cascada cervicală integrată și fântâna gheizer constituie maniere inedite de relaxare ce folosesc hidroterapia. Pentru un răsfăț complet, zona de plajă vă pune la dispoziție dușuri emoționale irezistibile.

Piscina exterioară   principală, cu dimensiuni de 25×10 m și cu o temperatură minimă a apei de 27 grade Celsius, este disponibilă în sezonul estival și dispune de o terasă unde te poți bucura de razele soarelui și de frumusețea autentică a naturii. Tot aici găsiți tobogane de apă și o piscină pentru copii.

Completează doza zilnică de sănătate cu un antrenament la Sala de fitness. Menține-te în formă cu exercitiile cardio sau de forță și reîncarcă-te cu energie urmând programul de antrenament preferat. Îți punem la dispoziție echipamente performante, un vestiar contemporan, dușuri moderne și acces la Poolside Bar.

 

VEZI PRETURI SI PACHETE

Galerie de imagini

Sari la conținut