Bars & Restaurants

Vă invităm la o experiență culinară selectă în restaurantele noastre.

RAMADA FOUR SEASONS, cu un design exclusivist, vă oferă un mic dejun amplu tip buffet suedez, iar în timpul zilei vă așteaptă cu cele mai alese preparate, pentru toate gusturile gourmet, atăt din bucătăria tradițională cât și din cea internațională.

RAMADA GARDEN primește cu drag 100 de musafiri pe terasa amenajată într-un stil elegant. De la prima cafea a dimineții până cea mai savuroasă cină, ziua ta e un deliciu!

O simplă privire peste menu vă va convinge să ne vizitați pentru un prânz perfect sau o cină romantică.

VEZI MENIU RESTAURANT

SKY BAR – Un bar original și dinamic ce oferă o selecție de băuturi special create pentru gusturi fine, dar și o atmosferă unică. Panorama spre Munții Parâng, lumina caldă și decorul r vor contribui cu siguranță la relaxarea de care ai nevoie.

FOUR SEASONS BAR – Deschis 24 de ore, aici vă puteți bucura de băutura sau gustarea favorită într-un ambient rafinat și liniștit. Modern și confortabil, barul din holul principal este locul ideal pentru întâlniri informale sau pauze de reîncărcare cu energie pozitivă.

POOLSIDE BAR – Un bar de sezon dar amenajat special pentru a te bucura de un sejur de Resort alături de familie și prieteni. Te așteptăm cu o varietate de cocktailuri, băuturi răcoritoare sau gustări în zona piscinei.

VEZI MENIU BAR

Galerie de imagini

Sari la conținut