Un răsfăț de excepție

Bars & Restaurants

Bars & Restaurants

Ramada FOUR SEASONS și Ramada GARDEN vă așteaptă, într-un ambient modern și elegant, să degustați preparate delicioase din bucătăria tradițională românească sau cea internațională.

Chic și primitoare, Barurile SKY, FOUR SEASONS și POOLSIDE sunt ideale pentru întâlniri business sau informale. Vă puteți bucura de o selecție de băuturi revigorante într-o atmosferă unică.

Pool & Gym

Pool & Gym

Relaxați-vă și deconectați-vă în piscina interioară încălzită sau în cea cu hidromasaj. Continuați răsfățul în zona BLUE BAR sau, în zilele de vară, la piscina din aer liber.
Chiar și în călătorie, vă puteți păstra stilul activ și sănătos de viață datorită Sălii de fitness pe care v-o punem la dispoziție. Ramada Targu Jiu combină servicii și dotări de primă mână cu o atmosferă prietenoasă.

SPA & Wellness

SPA & Wellness

Adăugați o dimensiune nouă sejurului dumneavostră și profitați de răsfățul oferit de sauna umedă, sauna uscată sau masajul profesionist. Organismul tău are nevoie de metode auxiliare pentru a face față stresului cotidian, iar noi ți-am pregătit un program special de detoxifiere cu aromaterapie.

Business & Evenimente

Business & Evenimente

Plănuiți următorul eveniment social sau întâlnire de afaceri alături de noi. Ramada Targu Jiu vă pune la dispoziție o Sală de Conferințe dotată cu cele mai noi echipamente, care poate fi aranjată pentru grupuri de până la 85 de persoane.

Sari la conținut